ΔΥΑΣ — Δίκτυο Υποδομών για την Έρευνα στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

DHt(r)ip

Το DHt(r)ip είναι ένα μηνιαίο ενημερωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό που απευθύνεται σε ερευνητές των Ανθρωπιστικών Επιστημών (και όχι μόνο) στοχεύοντας στην επαφή τους με τον χώρο των Ψηφιακών Ανθρωπιστικών Σπουδών (Digital Humanities).

Κάθε μήνα οι συνεργάτες του δικτύου ΔΥΑΣ, προερχόμενοι από διαφορετικά ανθρωπιστικά ερευνητικά πεδία, παρουσιάζουν πρωτοβουλίες, καινοτόμες εφαρμογές και εξελίξεις από τον χώρο των Ψηφιακών Ανθρωπιστικών Σπουδών με ευσύνοπτο και περιεκτικό τρόπο.

Βρείτε τα DHt(r)ip που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Νήμα και εγγραφείτε εδώ, ώστε την πρώτη Παρασκευή του μήνα, να λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα τεύχος αφιερωμένο σε ένα θέμα που ενδιαφέρει την κοινότητα των ψηφιακών ανθρωπιστικών σπουδών.

Αν είστε ήδη εγγεγραμμένοι μπορείτε να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας για το DHt(r)ip στο email: dyas@academyofathens.gr

Δράσεις σε εξέλιξη

Εδώ συγκεντρώνονται ειδήσεις για την εξέλιξη δράσεων που αναπτύσσει το δίκτυο, και που θα ολοκληρωθούν μελλοντικά.

DHt(r)ip

Εγγραφείτε στο DHt(r)ip. Την πρώτη Παρασκευή του μήνα, θα λαμβάνετε στο email σας ένα τεύχος αφιερωμένο σε ένα θέμα που ενδιαφέρει την κοινότητα των ψηφιακών ανθρωπιστικών σπουδών.

Νήμα

Χώρος διαλόγου για τις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Σπουδές. Βρείτε τα DHt(r)ip που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Νήμα.

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0), εκτός αν ρητά δηλώνεται διαφορετικά. 458 δημοσιευμένα άρθρα.