ΔΥΑΣ — Δίκτυο Υποδομών για την Έρευνα στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Δράσεις σε εξέλιξη

Εκδηλώσεις όπως διαλέξεις, εργαστήρια, μαθήματα γνωστοποιούνται μέσα από προσκλήσεις που αναρτώνται στη σχετική σελίδα του ιστοτόπου, αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και αναρτώνται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ όμως συγκεντρώνονται ειδήσεις για την εξέλιξη δράσεων που αναπτύσσει το δίκτυο, και που θα ολοκληρωθούν μελλοντικά. Αποκτά έτσι ο επισκέπτης μια πιο συγκεκριμένη ενημέρωση για το γίγνεσθαι της υποδομής.


Ο Θησαυρός Ανθρωπιστικών Επιστημών ΔΥΑΣ είναι μία εξελισσόμενη δράση. Αν θέλετε να συμβάλλετε στον εμπλουτισμό του, μπορείτε να υποδείξετε όρους μέσα από το εργαλείο διαχείρισης του θησαυρού THEMAS. Για τον σκοπό αυτό συμπληρώστε στη φόρμα επικοινωνίας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, επάγγελμα/ιδιότητα, ίδρυμα / οργανισμός / υπηρεσία στην οποία ανήκετε, τηλέφωνο επικοινωνίας), το αίτημά σας καθώς και τα επιστημονικά σας ενδιαφέροντα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


Τα Mητρώα πόρων ανθρωπιστικών σπουδών εμπλουτίζονται και επικαιροποιούνται συνεχώς με φιλοδοξία τη διάδοση του ελληνικού αναλογικού και ψηφιακού περιεχομένου και την πρόσβαση σε αυτό. Βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία με τους φορείς που κατέχουν ή διαχειρίζονται το σχετικό περιεχόμενο. Γι’ αυτό και η συμβολή των χρηστών είναι απαραίτητη. Όσοι έχουν την ευθύνη διαχείρισης συλλογών ενός φορέα και θέλουν να αυξήσουν την ορατότητά τους ή αν θέλουν να εμπλουτίσουν ή να επικαιροποιήσουν πληροφορίες σχετικά με οργανισμούς ή συλλογές που ήδη προβάλλονται στο μητρώο του ΔΥΑΣ, μπορούν να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες φόρμες και να τις στείλουν στη διεύθυνση dyas@academyofathens.gr


Δράσεις σε εξέλιξη

Εδώ συγκεντρώνονται ειδήσεις για την εξέλιξη δράσεων που αναπτύσσει το δίκτυο, και που θα ολοκληρωθούν μελλοντικά.

DHt(r)ip

Εγγραφείτε στο DHt(r)ip. Την πρώτη Παρασκευή του μήνα, θα λαμβάνετε στο email σας ένα τεύχος αφιερωμένο σε ένα θέμα που ενδιαφέρει την κοινότητα των ψηφιακών ανθρωπιστικών σπουδών.

Νήμα

Χώρος διαλόγου για τις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Σπουδές. Βρείτε τα DHt(r)ip που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο Νήμα.

Το περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου διατίθεται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0), εκτός αν ρητά δηλώνεται διαφορετικά. 458 δημοσιευμένα άρθρα.